Marketing Google Ads. Optimizare Seo – Facebook Ads.

Clienti pentru afacerea ta inca din prima zi!

De ce Google ADS?
Pentru ca 9/10 romani cauta produse si servicii pe Google sau cu ajutorul serviciilor sale conexe!
Cautati un canal eficient de promovare, cu rezultate masurabile din prima zi de investitii? Prin intermediul campaniilor Google Ads puteti gasi clientii potriviti pentru serviciile si produsele dumneavoastra, adresandu-va acestora prin campanii specifice, atent targetate si monitorizate.

Principalul avantaj al unei campanii Google Adwords consta in metodele variate de captare a atentiei publicului tinta: mesaje cu continut text, grafic sau video, ori campanii Smart care inglobeaza toate aceste artificii!

CITESTE MAI MULT

Brand Strategy. Grafica Print , Logo Design

Oferim unicitate brandului, prin crearea de logo-uri care sa consolideze imaginea si increderea clientilor in afacerea ta.

Tentatia utilizarii unei sigle gratuite sau a unui logo invechit versus optarea pentru serviciul de creare logo profesional este mare. Alegand o sigla gratuita poti ajunge in mai multe situatii nefavorabile pentru brandul tau – aceasta se poate identifica si cu imaginea altui business care a abordat aceeasi strategie, petru ca nu este 100% personalizata, nu se va declina facil pentru a sustine campania de promovare – aplicare pe bannere, mesh-uri, roll-upuri, placute metalice, iar schimbarea siglei gratuite cu un logo profesional va anula eforturile de branding realizate pana in momentul respectiv si va induce confuzie in randul publicului tau tinta. Asadar, te sfatuim sa alegi de la bun inceput serviciile noastre de creare logo pentru o sigla impecabila, care sa iti reprezinte brandul pe termen lung!

CITESTE MAI MULT

Creare site / magazin online – Start up Nation

Peste 200 de site-uri realizate in ultimii 5 ani. Indrazneste sa crezi si alege un magazin online complet, dezvoltat pe o platforma de ecommerce optimizata pentru vanzari!

Magazin virtual cu panou de administrare inclus
Gestioneaza produsele & comenzile eficient, de pe PC sau smartphone
Scopul oricarui antreprenor, proprietar de magazin online, este de a gasi reteta ideala prin care sa isi gestioneze cu usurinta afacerea. In cazul magazinelor online, interesul major este de a avea control deplin in privinta produselor, a stocurilor acestora, dar si asupra comenzilor plasate de catre clienti. Totodata, rapoartele si statisticile in ceea ce priveste vanzarile iti pot asigura informatii pretioase prin care sa poti schimba diferite strategii de marketing din mers. Toate detaliile relevante despre care discutam anterior se regasesc in panoul de administrare al magazinelor pe care noi le dezvoltam, o unealta precisa, usor de utilizat si cu un impact major asupra flexibilitatii de care orice administrator de magazin online are nevoie!

CITESTE MAI MULT

Management – Mentenanta site – Web Hosting

Servicii de administrare site-uri web. Lasa-ti afacerea online pe mainile unor profesionisti!

Pachetele noastre sunt special concepute pentru a garanta siguranta, vizibilitatea si promovarea proiectelor voastre. Servicii lunare de administrare pentru ca paginile web pe care le detineti sa fie atent monitorizate si propulsate in mediul online de o echipa de specialisti cu experienta si viziune!

CITESTE MAI MULT

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant IFE WEB te va contacta in cel mai scurt timp.

CONTACT US